Súčasné trendy inovácií potravinárskych výrobkov - Lacková, Alica
Charakterizovanie moderných trendov v oblasti potravinárskej produkcie a možnosti inovácie potravín. Potraviny, ktoré disponujú fyziologickým, biochemickým a iným účinkom. Koncepcie zdravého stravovania a stravovanie ľudí rôznych vekových skupín.