Moderné formy využitia rádiofrekvenčnej technológie v maloobchode a logistike - Lukáčová, Dana
Využitie rádiofrekvenčnej technológie v maloobchode a logistike na slovenskom trhu a v zahraničí. Čiarové kódy a ich nedostatky. Možnosti použitia čiarového kódu a rádiofrekvenčnej technológie. RFID - využívanie rádiovej komunikácie pri výmene dát medzi nosičmi informácií.