Zmena účtovného obdobia - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Oznámenie o zmene účtovného obdobia. Účtovná závierka a uzávierkové účtovné prípady. Daňové hľadisko pri zmene účtovného obdobia. Motívy zmeny účtovného obdobia.