Vývoj rodovej rovnosti v správnych orgánoch spoločností - Okruhlica, František
Teoretické a praktické prístupy k formovaniu správnych orgánov a ich dopad na nominovanie žien do správnych orgánov spoločností. Príspevok má upozorniť na kritické miesta pri presadzovaní koncepcie obsadzovania žien do vedúcich pozícií korporácií.