Účtovné systémy vybraných krajín v študijnom obore účtovníctvo na EU v Bratislave - Surový, Vladimír
Príčiny vzniku rozdielov účtovných systémov. Prístupy a metódy skúmania účtovných systémov vybraných krajín. Regulácia účtovníctva. Regulácia účtovníctva v Spojenom Kráľovstve.