Kde je skryté tajomstvo úspešného predaja? - Lucina, Radovan
Reakcie spoločností a ich obchodných oddelení na zmenu prostredia. Diagnostika problémov a rizík. Základy predaja a úspešnej komunikácie so zákazníkom. Obchodné vzťahy a reklama.