Current problems of the Slovak medical care - Pechová, Michaela, 1977-
Vláda SR v roku 2012 schválila plán implementácie jednotného systému verejného zdravotného poistenia. Zmena v organizácii systému zdravotnej starostlivosti z plurálneho systému na jednotný systém zdravotného poistenia.