Množstvo odhalených falzifikátov rastie - Jurašková, Tatiana
Falzifikáty pri dovoze tovaru na Slovensko. Najčastejšie sfalšované značky, s ktorými sa colníci pri dovoze zo zahraničia stretávajú. Odhadovaná škoda, ktorá by vznikla majiteľom ochranných známok predajom zaistených falzifikátov na trhu. Výsledky kontrol.