Product placement na slovenskom trhu - Loydlová, Miroslava
Pojem product placement. Možnosti a potenciál využitia product placementu v podmienkach slovenského trhu. Teoretický prehľad o uvedenej téme, ako aj výsledky prieskumu uskutočneného medzi slovenskými spotrebiteľmi, o ich názoroch, postojoch a preferenciách k tomuto nástroju marketingovej komunikácie.