Bílá kniha - Agenda pro přiměřené, udržitelné a spolehlivé důchody - Mesršmíd, Jaroslav
Biela kniha Európskej komisie načrtla možnosť postupu v oblasti dochôdkov. Uplatnenie nástrojov EÚ a úlohy vnútroštátnych dôchodkových politík. Postoj Európskeho parlamentu.