Faktory úspešného outsourcingu - Daňo, Ferdinand, 1959-
Outsourcing ako úloha strategického riadenia firmy. Fázy procesu outsourcingu. Strategické oblasti rozhodovania v procese outsourcingu. Faktory úspešného manažmentu outsourcingu. Outsourcing a dezintegrácia podniku.