Prístupy ku klasifikácii poradenskej činnosti - Hanuláková, Eva, 1964-
Podstata služieb a ich význam. Klasifikácia služieb. Základná klasifikácia odvetví terciárneho sektora podľa NACE. Poradenské služby a subjekty poradenstva. Klasifikácia poradenských služieb. Zoznam odporúčaných voľných živností a ich bližšie obsahové vymedzenie - poradenské služby.