Základné piliere a problémy logistiky na Slovensku - Oláh, Ľuboš
Súčasný stav distribúcie a logistiky na Slovensku. Distribúcia a logistika v časoch hospodárskej krízy. Základné piliere logistiky na Slovensku. Problémy distribúcie a logistiky v SR. Faktory ovplyvňujúce úspešnosť distribučného centra v Európe. Distribučné centrá a maloobchod.