Evaluation of educational software from the aspect of respecting individual differences between pupils - Hrubišková, Helena
Rešpektovanie individuálnych zvláštností žiakov pri využívaní edukačných softvérov v práci učiteľa. Využívanie edukačných softvérov, ktoré dosahujú vysokú úroveň interaktivity a umožňujú modifikovať program užívateľmi.