Využití konceptu Balanced scorecard při odměňování zaměstanců - Botek, Marek
Analýza súčastí celkovej odmeny a jej význam pre zamestnanca. Individuálna zásluhová odmena a problém s jej stanovením. Motivačná hodnota odmeny. Koncept Balanced Scorecard.