Plán Medipartner ako moderný produkt zdravotného poistenia - Pažitný, Peter
Zmeny v zdravotnej starostlivosti za osemdesiat rokov. Chronické choroby a náklady na ne. Správanie a výsledok zdravotného stavu. Rizikové faktory správania a ich vplyv na dĺžku života. Intervencia štátu s cieľom ovplyvniť správanie ľudí. Zmeny v jadre produktu zdravotného poistenia. Moderný produkt zdravotného poistenia - plán Medipartner v regióne Košíc.