Access to finance of small and medium – sized Enterprises in Slovakia - Belanová, Katarína, 1978-
Pozícia a financovanie malých a stredných podnikov na Slovensku. Štatistické výsledky a analýza prieskumu možností financovania malých a stredných podnikov na Slovensku.