Moderné poňatie výučby ekonomických predmetov na vysokých školách - Dubeňová, Katarína
Autorka upozorňuje na dôležitosť dosahovania ekonomickej gramotnosti u absolventov VŠ, ako ekonomického, tak aj neekonomického zamerania. Dôraz je kladený najmä na moderné metódy výučby ekonomických predmetov, ktoré majú za cieľ budovať ekonomickú gramotnosť študentov a pripravovať ich na život v reálnom trhovom hospodárstve.