Význam organizačnej kultúry pre aplikáciu spoločensky zodpovedného podnikania. Dobrovoľníctvo v organizáciách na Slovensku – výsledky výskumu - Joniaková, Zuzana, 1970-
Význam spoločensky zodpovedného podnikania ako koncepcie riadenia podniku. Organizačná kultúra ako nástroj podpory koncepcie spoločensky zodpovedného podnikania.