[Financie a mena] - Beličková, Kornélia, 1966-
Recenzia na štúdijnú pomôcku, ktorá sa venuje problematike verejných financií, podnikových financií, peňažného obehu a úveru a finančnémo trhu ako zložky finančného systému.