Keď reklama pobúri - Mravčák, Alexander
Kontroverzné reklamné kampane sú ruleta. Môžu vyvolať pobúrenie a bojkot značky. Ale ak to vyjde, podarí sa im odoslať myšlienku oveľa efektívnejšie. Ktorým firmám sa podarilo pripraviť originálnu reklamu, ktorá zaujme ľudí a zlepší vnímanie značky.