Písanie kníh a podnikanie je sloboda - Hlubina, Palo
Spisovateľské a podnikateľské ambície Gabriely Revickej. Občianske združenie E-ženy. Rady ženám, ako podnikať na internete. Lektorovanie a koučovanie.