Účtovanie kontokorentného úveru v sústave podvojného účtovníctva - Pakšiová, Renáta, 1974-
Účtovanie kontokorentného úveru v znení Opatrenia Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 23054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovnej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v znení neskorších predpisov.