Impact of the Directive on Equal Treatment between Men and Woman on the Insurance Market in Slovakia - Pastoráková, Erika, 1972-
Dopad Nariadenia Európskej rady o rovnakom zaobchádzaní s mužmi a ženami na poistný trh na Slovensku.