Návrh Európskej Komisie jednotného daňového priznania k DPH - Válek, Juraj, 1981-
Návrh nového jednotného daňového priznania k DPH odráža záväzok Komisie k inteligentnej regulácii a je jednou z iniciatív vytýčených v Programe regulačnej vhodnosti a efektívnosti s cieľom zjednodušiť pravidlá a znížiť administratívnu záťaž pre podniky.