Viac muziky za menej peňazí - Orfánus, Dominik
Situácia v preprave tovarov naďalej kritická. Skeptickí logistici. Minuloročné štatistiky pripomínajú tie z roku 2011. Tržby v riečnej, námornej a kombinovanej doprave (2010-2012). Napäté vzťahy medzi dopravcami a zasielateľmi (špeditérmi). Tržby spoločností, ktoré zabezpečujú kuriérsku expresnú službu (2010-2012). Množstvo prepraveného tovaru jednotlivými druhmi dopravy - porovnanie vybraných rokov.