Liečebná kúra alebo smrteľný kŕč - Kováč, Ján
Záchrana železničnej spoločnosti Cargo Slovakia. Pripravovaný presun veľkej časti majetku do dvoch dcérskych spoločností. Každoročná strata a vysoký dlh. Perspektívna dcérska spoločnosť ZSSK Cargo Intermodal. Prečo nie privatizácia. Porovnanie železničnej nákladnej dopravy v krajinách V4.