Ukazovatele aktivity - Škriniar, Pavel, 1979-
Indikátorom úspešnej činnosti podniku je efektívne realizovanie premien a využitie obežných aktív. Čím efektívnejšie dokáže podnik dané premeny realizovať, tým vyššie tržby a zisk dosahuje. Ukazovatele aktivity majú preto pri analýze podniku nenahraditeľné miesto.