Vplyv PZI a obchodu na rast TFP v krajinách V4 - Puškárová, Paula, 1985-
Vývoj TFP v krajinách V4 v období rokov 1995-2009. Rast objemu celosvetového obchodu krajín V4 (1997-2011). Príliv PZI v krajinách V4 (1995-2009). Teritoriálna štruktúra PZI krajín V4 - 5 najväčších donorov PZI. Teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu krajín V4 - top 5, kumulované podiely obchodu medzi 1997-2011.