Prognóza a trendy vo vývoji médií - Bačišin, Vladimír
Analýza najnovších trendov vo vývoji digitálnych médií. Súčasný stav prináša nové podnikateľské modely, ktorých cieľom je získať platby za obsah, ktorí vytvárajú novinári. Základné trendy vo vývoji médií.