Právna úprava cestnej dopravy na Slovensku v kontexte PPP projektov - Vačoková, Lenka, 1983-
Úprava koncesných zmlúv a koncesných ciest v legislatíve týkajúcej sa cestnej dopravy. Zmeny, ktorými úprava prešla a ktoré je ešte potrebné vykonať vo vzťahu k realizácii PPP projektov.