Hlavný prúd ekonómie a hospodárska politika súčasnosti - Dujava, Daniel
Vzťah medzi súčasnou ekonomickou teóriou a hospodárskou politikou. Autor argumentuje, že hospodárska politika a diskusia k nej v súčasnosti z veľkej časti nezodpovedá teoretickým poznatkom a preto nie je súčasná prevládajúca kritika hlavného prúdu ekonómie na mieste.