Veľké nádeje - Pressburg, Adrian Peter
Zmysluplný dialóg Iránu s USA prestáva byť fikciou, vyžaduje si ho svetová ekonomika. Nový prezident Hasan Ruhání to myslí s normalizáciou vzťahov so Západom vážne. Jadrom sporu je iránsky jadrový program, o ktorom začal rokovať v Ženeve so zástupcami šiestich svetových veľmocí.