Tax Policy of the State Focused on Stabilising Public Finances - Selected Problems - Schultzová, Anna
Daňová politika a stabilizácia verejných financií. Efektívnosť daňového systému a daňová efektivita. Daňová zaťaženosť platcov daní. Konsolidácia verejných financií na Slovensku.