Nástroje miestnych samospráv na podporu využívania nehnuteľného kultúrneho dedičstva - Kalamárová, Martina
Teoretické východiská skúmaného problému. Kultúrne dedičstvo ako súčasť potenciálu územia a zároveň jeden z faktorov rozvoja územia. Nástroje s potenciálom využívania kultúrneho dedičstva. Využívanie jednotlivých nástrojov miestnymi samosprávami. Najvyužívanejšie nástroje na podporu využívania nehnuteľného kultúrneho dedičstva v miestnych pamiatkových rezerváciách. Odporúčania pre obce a miestne samosprávy.