Ekonomický rast v niektorých súvislostiach - Rozborilová, Dária
Hlavné problémy dotýkajúce sa tak vnímania ekonomického rastu, temp ekonomického rastu, ako aj dôsledkov ekonomického rastu. Špecifikovanie možných alternatív pre budúce obdobie.