Cenné papíry ve světle rekodifikace a další aktuální změny - Husták, Zdeněk
Úprava cenných papierov podľa českej právnej úpravy. Vydávanie a forma cenného papiera. Zastupiteľnosť cenných papierov. Druhy cenných papierov po rekodifikácii.