Úspech made in Poland - Leško, Marián
Poľsko ako jediný štát Európskej únie, kde počas uplynulých dvoch desaťročí ekonomika nepretržite rástla. Poľsko ako líder premien v strednej Európe. Úspešné roky pred krízou. Prvá vlna krízy. Silný priemysel ako rozhodujúci faktor pri prekonávaní krízových situácií. Jediný štát bez recesie. Základné makroekonomické ukazovatele Poľska (2008-2012).