Vnútropodnikové smernice - Kovalčíková, Martina
Čo je vnútropodniková smernica. Podstatou vnútropodnikových smerníc je ich normatívnosť, teda záväznosť. Ktorá vnútropodniková smernica má najdôležitejšie postavenie.