Svedectvo zasväteného - Leško, Marián
Odhalenie nesprávneho nakladania s majetkom cirkvi v Trnavskej arcidiecéze. Odvolanie Róberta Bezáka z funkcie arcibiskupa diecézy. Kniha s názvom Vyznanie - otvorené sprostredkovanie skutočností. Netrasparentnosť nakladania s financiami.