Ukrajina opäť vrie - Pressburg, Adrian Peter
Demonštrácie na Ukrajine a tlak na vládu a prezidenta, aby sa Ukrajina neodklonila od eurointegrácie. Pozastavenie prípravy na podpis asociačnej dohody a dohody o rozsiahlej komplexnej zóne voľného obchodu (DCFTA) medzi Ukrajinou a EÚ. Tlak z Kremľa. Demonštrácie s početnou prevahou stúpencov proeurópskej opozície.