Dopad zmien minimálnej mzdy na daňový bonus a zamestnaneckú prémiu od roku 2014 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Podľa nariadenia vlády SR č. 321/2013 Z.z., ktorým sa ustanovuje suma minimálnej mzdy na rok 2014, sa od 1.1.2014 bude v SR uplatňovať nová výška minimálnej mzdy, a to vo výške 352 eur mesačne.