Vývoj regionálnych rozdielov priemernej doby pracovnej neschopnosti pre chorobu - Megyesiová, Silvia, 1969-
Analýza vývoja priemernej doby pracovnej neschopnosti pre chorobu, ktorá je vyjadrená ako počet kalendárnych dní pracovnej neschopnosti pripadajúcej na jeden novohlásený prípad pracovnej neschopnosti. Regionálne rozdiely sú sledované na úrovni NUTS 3. Klasifikácia vychádza z územnej klasifikácie Slovenska na osem krajov.