Zmena výšky minimálnej mzdy od 1. januára 2014 a jej vplyv v pracovnej a sociálnej oblasti - Macková, Zuzana
Právo na odmenu za vykonanú prácu a ľudskú dôstojnosť. Funkcie mzdy. História minimálnej mzdy. Zmena výšky minimálnej mzdy od 1.1.2014. Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Platenie poistného na sociálne poistenie a na zdravotné poistenie z pracovnoprávnych vzťahov od 1.1.2014 do 31.12.2014.