Zdaňovanie príjmov autorov v roku 2013 - Oravcová, Martina
Právne postavenie autora. Zákon č. 618/2003 Z. z. o autorskom práve a právach súvisiacich s autorským právom. Príspevky autorov do umeleckých fondov. Zaradenie príjmov autorov v závislosti od zmluvy. Daň z príjmov autorov vyberaná zrážkou. Zdanenie príjmov autorov v daňovom priznaní. Platenie poistného. Registračná povinnosť autorov u správcu dane. Zdanenie príjmov zahraničných autorov. Príjem autora zo zahraničia.