Migrácia pracovných síl ako ekonomický jav - Toma, Ján
Medzinárodná pracovná migrácia ako ekonomicko-spoločenský jav. Migrácia pracovýn síl v ekonomickej teórii, jej determinanty a prístupy k pracovnej migrácii z pohľadu viacerých ekonomických smerov. Pojmy a kategórie pracovnej migrácie.