Personální potenciál rozvoje inovační schopnosti podniku a způsoby jeho měření - Žižlavský, Ondřej
Hlavné zložky podpory inovačných aktivít podniku. Kľúčová úloha zamestnancov, ich znalostí a schopností. Základné ukazovatele merania zamestnaneckých cieľov. Koncepčný model merania zamestnaneckých cieľov. Všeobecný postup merania spokojnosti zamestnancov. Meranie vernosti zamestnancov. Meranie produktivity zamestnancov. Hybné sily oblasti personálneho potenciálu.