GIS a analýza geografických údajov - Kita, Jaroslav
Vzťah medzi GIS a analýzou geografických údajov, metodikou spracovania a problematikou informačných vstupov GIS a niektorými štatistickými metódami, ktoré je možné využiť v spracovaní dát v geomarketingu.