Transformačná sila inovácií služieb - Kubičková, Viera, 1970-
Objasnenie pôsobenia transformačnej sily inovácií služieb vo vybraných súvislostiach, nástroje jej presadzovania v praxi a na konkrétnych príkladoch porovnanie účinnosti transformačnej sily inovácií služieb na tvorbu nehmotných aktív podnikov podľa viacerých kritérií.