IT bezpečnost: bod zlomu - Frejtichová, Jarmila
Ďalší ročník najväčšej európskej konferencie venovanej IT bezpečnosti RSA Europe 2013 v októbri tohto roku v Amsterdame. Transparentnosť ako jediná možná cesta k bezpečnosti. Využitie potenciálu Big data. Bezpečnosť verzus súkromie zamestnancov. Fenomén štátu ako kybernetického zločinca. Čína na prvom mieste kybernetickej špionáže.